ülgen&ilter

Sunday, April 16, 2006

Ayselim gidiyor! Çok üzgünüm. 26 yıl birlikte geçti. Dilekolay ,çeyrek yüzyıldan fazla.....
Ona uğurlamaya gitmeyeceğimi söyledim. Kendisi de istemiyor. İkimiz de dayanamayız. Aysel benim hiç sahip olmadığım kız kardeşim.....
Aysel'e Nezahat anneme ve Fıroşuma yeni yaşamlarında mutluluklar diliyorum. Anneannem 'ben isterim iyisini, sen gönder alasını ''derdi . İnşallah sizleri alası bekliyordur diyorum.

7 Comments:

  • Ya o kadar oldu mu, tanışalı? Hakikaten çeyrek asır ne çok.Seni çok ösliyecem ve çok sefiyorum. İyiki varsın, iyiki...

    By Blogger hilal, at 7:12 AM  

  • Zeynep Abla blogun hayırlı uğurlu olsun bir takipcin var :)

    By Blogger Firat, at 4:45 AM  

  • Sizi tanımıyorum ama ortak bir KÜÇÜK noktamız var!

    Birileri üzülür, birileri sevinir hayat böyle bir şey. Aysel ablayı, Nezahat teyzeyi tanımak ve beraber güzel şeyler paylaşmak için artık sıramız geldi sanırım:)

    By Blogger elifyavuz, at 2:43 PM  

  • Zeynepcim;
    Hani yakın zamanda bir gün sana kız kardeşin olmadan nasıl bunca yıl yaşadın demiştim ya. Sen de bana onca yıl boyunca Aysel vardı ve o benim kızkardeşimdi demiştin ya... İşte bunu ömrüm boyunca hiç unutmayacağım, öyle içime dokundu, öyle etkilendim ki anlatamam. Haklıydın. Ben neden daha önce bunu farkedememiştimki, bilemiyorum?

    By Blogger hilal, at 1:58 AM  

  • Dün meteorolojinin önünden aşağıya baktım.Herzaman içimi kıpırdatan yol,bu kez hiçbir şey ifade etmedi.Bomboştu. ALIŞMAK ÇOK ZAMAN ALACAĞA BENZER!
    Elif'in notu beni karışık duygulara sürükledi.Kıskanıyor muyum diye daktım içime ,hayır.Sadece, çok ama çok üzgünüm.Hayatımdan bir yıldız kaymışken,bir başkasının uzaklaştığını görmek gercekten acı veriyor.....
    Haklı ama ,hayat birilerini mutlu ederken başkalarını üzüyor.Dilerim bu mutluluk uzun sürer.Ben de onlar adına sevinir, kendi payıma mutlu olmanın keyfini yakalamayı öğrenirim.
    Elifciğim,lütfen 'ortak KÜÇÜK noktamıza ' dikkat et olur mu?
    Aysel kız kardeş konusuna takılmış.Farketmediğini biliyordum.Farketseydin zaman zaman 'Zeynep bunu bana nasıl yapar?'diye düşündüğünde 'Zeynep bunu böyle yapmadıysa ya bir bildiği vardır yada yapamamıştır'derdin. Ama canın sağolsun....Buna KOŞULSUZ SEVGİ deniyor.İnsan yaşamı boyunca pek karşılaşılamıyor.Bu nedenle değerli.Bu nedenle üstsüne titreniyor.Hem artık biliyorsun ya! Öncesinin ne önemi kaldı
    Çok kötüyüm değil mi?Bu günlüğü mektuplaşma alanı olarak kullanıyorum,KTÜ günleri gibi....
    Fıratcığım, itiraf ederken utanıyorum ama ,net dünyasıyla yeni yeni tanışıyorum:)Düşe kalka ilerlemeye çalışıyorum.Zaten bu işi bana Aysel'den başkası yaptıramazdı. Yani anlayacağın,senin sayfan gibi dolu olmayacak.Hayal kırıklığına uğrama olur mu?

    By Blogger nevbahar, at 1:05 AM  

  • Allah kahretsin yanlış yere yazdım, üstelik doğrusunu bulamıyorum.İMDAAAAT
    Ne yapalım ,hayat bu.Kimileri bilgisayar kurdu olur,kimileri de kurtcuk olmak için debelenir durur.Hem insanları güldürecek biri lazım. Çekinmeyin gülün gülün.....

    By Blogger nevbahar, at 1:19 AM  

  • Şu hayatta hiç kimse bir diğerinin yerini tutamaz, tutmamalıdır da. Fırat Reisim iyi bilir; 16,7 milyon renk vardır hiç birisi diğerinin aynı değil. Senin de yerini değil ben kimse tutamaz ve hep en güzel şekilde anılırsın, bu da bir güzelliktir ki, böyle izler bırakan bir hayatı paylaşmışsınız.

    Hayat işte, bu kadar güzelliklere sahip, paylaşılamayan bir ablayı benim yakınıma getirdi, senin de uzağına ama olsun araya km.ler girebilir, yeterki gönüllerin arasına girmesin.

    Sevgiler

    By Blogger elifyavuz, at 5:24 AM  

Post a Comment

<< Home